Likra Likra Group  
Likra premiks   Likra proizvodi  
Početna
O nama
LIKRA Proizvodi
Naši klijenti,pisanja časopisa i internet portala
Narudžbe i dostava
Kontakt
Gdje smo
Linkovi
Impressum
Newsletter
 
Pretraživanje:  

LIKRA Premiksi d.o.o.
Ivana Gundulića 32
42230 Ludbreg
Telefon:
098 9771284
Telefax:
042 200 713
 
LIKRAtox mikofiksator

S obzirom na nedavne nalaze mikotoksina u mlijeku, smatramo da je važno skrenuti pažnju ljudima na taj problem. Bez obzira na to da li je mikotoksin nađen u domaćem ili uvoznom mlijeku, činjenica je da neuobičajene vremenske prilike u vrijeme razvoja žitarica, kukuruza i ostalih ratarskih kultura koje se koriste za hranidbu stoke, pogoduje razvoju plijesni koje proizvode mikotoksine i tako zagađuju stočnu hranu.

Likra
Osim što mikotosini ostaju u proizvodima životinjskog porijekla (mesu, mlijeku) uzrokuju i probleme u svim granama stočarske proizvodnje. Mikotoksini štetno djeluju na reprodukcijske organe, organe za probavu i opće stanje životinje. Sve su to problemi koji jako utječu na isplativost proizvodnje pa im zato treba posvetiti pažnju.

Većina ljudi smatra da stočna hrana koju proizvedu na svojim oranicama nije zagađena mikotoksinima, ali nažalost nikada ne mogu biti u to sigurni bez analize. Upravo iz tog razloga “TSH Likra” d.o.o. preporuča LIKRATOX - mikofiksator, dodatak hrani koji pomaže u zaštiti životinja od loših utjecaja mikotoksina. Preporuča se doziranje u hrani od 0,1% kao preventiva, a 0,2% kod pojave znakova prisutnosti mikotoksina u stočnoj hrani (proljev, crvenilo stidnice kod ženske prasadi, neredovita tjeranja, životinje ne ostaju bređe, smanjeni prirasti....).

Likratox je na tržištu u pakiranju od 10 kg i 20 kg.
 
 
TSH - Likra Garesnica   Likra mix